Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Ο Αντώνης Κατσαούνος & o Γιώργος Τρομπούκης έχοντας από πολύ μικροί αγάπη για τα ζώα και ιδιαίτερα για τα σκυλιά, έκαναν ένα όνειρο τους πραγματικότητα, την δημιουργία του Εκτροφείου Ιαπωνικού Ακίτα στα Ιωάννινα «Tenjoukai Kensha».

Όλα ξεκίνησαν όταν επισκεφθήκαμε το Εκτροφείο «Hi Ga Noboru» του Νίκου Βαζάκα, του ανθρώπου που έφερε τα Ακίτα στην Ελλάδα και καταξιωμένου Κριτή της FCI, για την απόκτηση του πρώτου μας Ακίτα.

Με την καθοδήγηση του Νίκου και έχοντας ως όραμα την εκτροφή υγιών ζώων με πολύ καλό χαρακτήρα και άριστη μορφολογία ακριβώς όπως ορίζει το πρότυπο της φυλής, επιλέγουμε τους καλύτερους γεννήτορες και κάνουμε συγκεκριμένο αριθμό γεννών ανά έτος.

Η Εκτροφή είναι το πάθος και το χόμπι μας που όμως προσπαθούμε να το κάνουμε με υψηλά στάνταρ και επαγγελματισμό. Σκοπός μας είναι, οι άνθρωποι που θα μας εμπιστευθούν και θα αποκτήσουν ένα Ακίτα να είναι ευτυχισμένοι και να λατρέψουν αυτή τη φυλή όπως και εμείς.

Το εκτροφείο μας είναι καταχωρημένο στην FCI και στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος με αριθμό καταχώρησης 084/15, είμαστε και οι δυο Ιδρυτικά Μέλη του Ομίλου Ακίτα Ελλάδος. Τα σκυλιά μας έχουν διακριθεί σε διάφορες εκθέσεις και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες και όχι μόνο εξετάσεις ώστε να΄ναι κατάλληλα για αναπαραγωγή.